ნამდვილი პიცის, ასევე, ხაჭაპურების, პურის გამოსაცხობი პიცის პომპეური ღუმელები (ღუმელის გუმბათის დიამეტრი - 65, 75, 85 და 95 სანტიმეტრი). სრულიად უსაფრთხო მასალებით და იტალიური ტექნოლოგიით.
1 ჯერზე პიცის ცხობის დრო - 1.5-2 წუთი. გადაბმულად ცხობისთვის პომპეური ღუმელის ექსპლუატაცია დამოკიდებულია მხოლოდ შეშის მცირე პორციების დამატებაზე.
75 სმ და მეტი დიამეტრის პომპეური ღუმელები, მაღალი წარმადობის გამო, გამოსადეგია კაფეებისა და რესტორნებისთვის,
დამზადების ვადა - შეკვეთიდან 5 კვირა (სრული ტექნოლოგიური პროცესის სწორად ჩატარებას ეს დრო ჭირდება).
ფასი - 1500 ლარიდან.